Pima bomuld

Alpacahuset har et bredt sortiment af trøjer og t-shirts, der er fremstillet af håndplukket og økologisk pima bomuld. Udvalget tæller også sweatre og nederdele.

Eneforhandler på tøj i pima bomuld

Alpacahuset har eneforhandling på de forskellige produkter, så de mange modeller finder man ikke andre steder i Danmark. Vores pima strikvarer består af sweatre, cardigans og nederdele.

Ud over pima bomuld har Alpacahuset også et bredt sortiment i alpaca, cashmere, merino og lambswool, som vi også er eneforhandler på.

Blød og slidstærk bomuld

Ligesom alpaca uld kommer pima bomulden også fra Peru. Bomulden kommer fra det nordlige Peru og er en af de fineste i verden. Pima bomuld er en meget blød bomuld, og bomuldsfibrene kommer fra frøene på bomuldsbusken. Bomulden er lang og fin, og det er derfor nødvendigt at håndplukke den, så den ikke bliver filtret. Det giver den en særlig glans.

Der er mange fordele ved at købe tøj af pima bomuld, ud over at det er et meget blødt materiale, der føles som silke på huden. For det første er bomulden slidstærk og holder sig godt vask efter vask. Men pima bomulden hverken falmer eller krymper så let som andre typer bomuld. Tøj i pima bomuld er derfor en god investering, da tøjet holder år efter år.

Fremstillet under ordentlige forhold

I Alpacahuset kan vi stå inde for, at tøjet er fremstillet under ordentlige forhold uden giftige farver eller børnearbejde. Vi har skåret de dyre mellemled væk, så vores kunder ikke skal betale mere end nødvendigt for de eksklusive produkter. Besøg vores butik i Store Kongensgade i København og oplev selv den høje kvalitet på vores mange modeller.

Pima T-shirts

Pima Strikvarer