Cashmere trøjer til mænd

Ligeså forhandler vi også udsøgte cashmere trøjer til mænd i Alpacahuset. Da vi importerer direkte fra leverandørerne, undgår vi dyre mellemhandlere, og det kan tydeligt ses på vores priser.

Stort udvalg af cashmere trøjer til mænd

Alpacahuset har mange slags cashmere trøjer til mænd. De er enkle og stilrene klassiske modeller som fås i mange forskellige farver. Det er muligt at vælge mellem sweatere med rund hals, V-hals eller rullekrave.

Vores udvalg består også af veste og cardigans i det blødeste cashmere. En cardigan eller vest kan både bruges til afslappet brug eller til finere brug med en skjorte indenunder.

Cashmere er let og varmt

Cashmere trøjerne består kun af ægte garner, og der er ingen kemisk fremstillede uldsorter i vores tøj. Cashmere kommer fra cashmeregedens underuld, og materialet er både let og utrolig varmt.

Det er en af de mest kostbare uldtyper, som har fremragende termiske egenskaber, og tøjet kan derfor bruges hele året. Cashmere hverken kradser eller bliver fyldt med fnug efter nogen tids brug eller vask. En cashmere trøje kan holde i mange år uden at miste sin pasform, og er derfor ideel som en del af basis-garderoben.

Eksklusiv butik midt i København

Alpacahuset er en eksklusiv forretning, der ligger på Store Kongensgade midt i København. Ud over cashmere trøjer i høj kvalitet har vi også tøj og tilbehør i alpaca uld, pima bomuld, kameluld og lambswool.

Besøg butikken for at se det store udvalg af cashmere trøjer til mænd såvel som vores mange andre pragtfulde produkter. Her kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige trøje, der kan gøre glæde i mange år.