Cashmere trøjer til damer

I vores butik i hjertet af København har vi både cashmere sweatre, cardigans og ponchos. Vi har også pragtfulde accessories som cashmere tørklæder, sjaler, huer, handsker og sokker.

Bløde cashmere trøjer

Vi har to leverandører fra Skotland. Gode gamle firmaer fra henholdsvis 1797 og 1874, nemlig Johnstons of Elgin og William Lockie, som leverer de udsøgte cashmere trøjer til damerog herrer. Da vi importerer direkte fra producenten undgår vi dyre mellemhandlere, og det kan tydeligt ses på priserne.

Cashmere cardigans

En cashmere trøje kan holde i mange år uden at blive slidt, og det bløde materiale kradser ikke. Vores cashmere trøjer til damer er både feminine og elegante og har et stilrent udtryk.

En cashmere cardigan er særlig ideel til at bruge året rundt. Det kan være med en kortærmet bluse inden under eller ud over en flot kjole, så cardiganen fungerer som en lille jakke. Cardiganen kan også være lukket og bruges som en enkelt bluse.

Besøg vores butik

Ud over cardigans har vi cashmere trøjer til damer med V-hals, rund hals og med rullekrave. Kom ind i vores butik og se de mange muligheder for at få en cashmere trøje i særlig høj kvalitet.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige model, ligesom du også kan se vores eksklusive udvalg af sweatre i ren alpaca uld, t-shirts i pimabomuld samt meget andet.