Alpaca uld

Alpacahuset i Store Kongensgade 90 i København er eneforhandler af sine eksklusive produkter i alpaca uld. Butikken har blandt andet sweatre, bluser, nederdele og cardigans i det bløde og stærke alpaca uld, som holder faconen. Ulden har desuden den fordel, at den er næsten selvrensende og oftest blot skal luftes, men tøjet kan også vaskes ved 30 grader.

Vi har sweatre i alpaca uld til både kvinder og mænd samt accessories som tørklæder, sokker, huer og handsker. Derudover har Alpacahuset pragtfulde produkter i cashmere, pimabomuld, kameluld og lambswool.

Alpaca uld fra Andesbjergene

Alpacaen lever højt oppe i Andesbjergene i Sydamerika, og ulden bliver forarbejdet af de peruanske indianere, så det bliver til smukt tøj i meget høj kvalitet. En sweater i alpaca uld kan holde hele livet, og ulden er både stærkere og varmere end lambswool.

De forarbejdede produkter bliver købt direkte fra familier i Peru, som betyder, at tøjet kan sælges til en rimelig pris uden dyre mellemled. Det betyder også, at familierne får en betaling for deres varer, som de kan leve af.

Tøj til både kvinder og mænd

Alpacahuset har udsøgte sweatre, bluser og cardigans i alpaca uld i mange forskellige farver og mønstre. Alt bliver fremstillet i ren babyalpaca og alpaca uld. Det er lige fra farvestrålende sweatre med store mønstre til enkle, sorte nederdele. Vi har også forskellige cardigans i babyalpaca uld, der kan fungere som en lille jakke og bruges hele året rundt.

Alpacahuset har også et godt udvalg af sweatre til mænd – både ensfarvede eller med mønstre. Vores sortiment tæller også veste til mænd, eller afslappede trøjer med lynlås.

Besøg os midt i København

Kom ind i butikken for at se det store udvalg af tøj og tilbehør i alpaca uld. Indehaver Kirsten Mørch overtog Alpacahuset i 2005, og hun har et stort kendskab til den eksklusive uld og til familierne, der forarbejder ulden. Butikken er et besøg værd for alle, der ønsker sig tøj i de lækreste kvaliteter, der ikke findes andre steder.

Kig ind i forretningen og se endnu flere forskellige modeller.