Der findes ikke noget bedre end et par bløde og varme alpaca sokker. Alpaca ulden er kendt som en luksuriøs uld, som giver velvære til dine fødder, da sokkerne er lette og til at ånde i på trods af den store varmeevne.

I Alpacahuset har vi alpaca sokker i mange forskellige farver og udvalget består af børnestrømper, voksenstrømper og knæstrømper. Se også vores mange andre accessories i alpaca uld. Vi har derudover sweaters, cardigans, nederdele samt meget andet i det lækre alpaca uld.

Alpaca sokker til hele året

Ulden kommer fra alpacaen, der lever i 3.000 meters højde i Andesbjergene i Sydamerika, hvor temperaturerne svinger mellem +30 og -20 grader. Uldfibrene har mikroskopiske luftbobler, så ulden kan omstille sig til de skiftende temperaturer og gøre det behageligt for alpacaen hele året rundt.

De termiske egenskaber betyder derfor, at alpaca sokker kan bruges hele året, da lommerne i fibrene giver mulighed for at ånde i dem selv på varme dage. Alpaca sokker er derudover gode til at modvirke svamp og sure tæer.

Selvrensende uld

Sokkerne er så tynde, og de kan sagtens bruges i almindelige sko. Det er heller ikke nødvendigt at vaske sokkerne så ofte som andre uldtyper, da ulden er selvrensende og oftest blot har brug for frisk luft. Sokkerne kan dog vaskes på 30 grader.

Alpaca sokkerne er lavet af ren uld og bliver købt direkte af familier i Peru, der skånsomt har forarbejdet ulden. Vi undgår dermed dyre mellemled, som ellers vil gøre tøjet dyrere for vores kunder. Samtidig er vi med til at sikre, at familierne i Peru får en ordentligt betaling for deres varer, som de kan leve af.

Alpacahuset er eneforhandler

Alpacahuset er en eksklusiv forretning, der er eneforhandler af forskellige produkter. Vi ligger på Store Kongensgade 90 i København, og ud over tøj i alpaca uld sælger vi også tøj og tilbehør i cashmere, pimabomuld, kameluld og lambswool.